Ny leder i Trafoen – Ny nettside

Endelig! Endelig kan vi åpne den nye nettsiden til Trafoen. Siden jeg i november 2013 overtok som leder av trafikksikkerhetstiltakene Trafoen og 18pluss, har siden til Trafoen ligget nede. Dette fordi jeg sterkt ønsket at den som skulle tilsettes i Trafoen selv skulle få bestemme design og innhold på siden. Og i dag kan jeg bare si; Så glad jeg er for det!

I mars 2014 ble Kirsten Stangenes ansatt som ny leder i Trafoen. Vi hadde mange svært kvalifiserte søkere til stillingen, men valget falt på Kirsten, ganske enkelt fordi hun skilte seg ut som den mest egnede søkeren.  Samarbeidet mellom Trafoen og 18pluss er nå «som hånd i hanske». Vi bruker mye tid i sammen, både «ute i feltet» der tiltakene blir presentert, og i selve driftingen når vi har deltakere i Trafoen eller på 18pluss kurs.

Trafoen har vært driftet i hele perioden mellom lederskiftene, men den har ikke vært prioritert med tanke på videreutvikling før Kirsten ble ansatt. Og for en utvikling det har vært! Fra å være i drift fast en dag i uka, er den nå i drift 2-3 dager i uken, enkelte uker hver dag.

Nettsiden er blitt totalrenovert, og jeg er stolt av resultatet. Dette er en side for ungdom, enkel å bruke, med informasjon og aktiviteter tilpasset målgruppen.

Da gjenstår det bare å si; Velkommen Kirsten! Jeg gleder meg til samarbeidet med deg, og ønsker deg lykke til som leder av Trafoen og dens hjemmeside. Og til dere brukere av siden; Godt at dere fant oss, hjelp gjerne andre med å finne veien.

Marit Bech Olsen
Leder 18pluss


«Tilbake

Design: Dots | CMS by Makeweb 

Postadresse:
TRAFO
Boks 9085
4696 Kristiansand

Besøksadresse:
Skandinavisk Trafikksenter
Skibåsen 25
Sørlandsparken
4696 Kristiansand

Eier

Styringsgruppe

Samarbeidspartnere