Velkommen til hjemmesiden vår :-)

Hei. Jeg heter Kirsten Stangenes og har det daglige ansvaret for Trafoen.
Jeg startet i denne jobben i mars 2014, etter femten år som lærer på Fagerholt skole. Det var utrolig spennende å få tilbud om å overta et så godt og innarbeidet tiltak som Trafoen er. Her var det bare å brette opp ermene og gjøre sitt beste.

Det ble ganske raskt bestemt i styringsgruppa vår at vi skulle få laget ei ny hjemmeside. Dette arbeidet har hatt høy prioritert i tiden etter at jeg tiltrådte stillingen. Samtidig var det jo enormt mange nye ting å lære, og å sette seg inn i. Kjempespennende! Men det betyr også at ting har tatt tid.
Det å få lov å være med på å bygge videre rundt et konsept med så stor betydning som Trafoen, er rett og slett en ære. Jeg føler at jeg har gått fra èn viktig jobb til en annen. Og ikke minst er det utrolig givende å få være en del av det viktige trafikksikkerhetsarbeidet som foregår i Agder, gjennom oppgavene mine i Trafoen og 18pluss. Takker for tilliten til dere som valgte meg blant alle søkerne!
Jeg stortrives i jobben, sammen med Marit og med de andre ved Skandinavisk Trafikksenter, med deltakerne i Trafoen, med instruktørene og med alle dem vi har et samarbeid med utover dette. Og det er mange.

Med god hjelp fra Fundament kommunikasjon, har hjemmesiden til Trafoen nå blitt bygd opp, sten for sten, hele tiden med tankene rettet mot brukerne. Målgruppen vår er i første omgang ungdom og unge voksne, mellom 15 og 25 år. Likevel ønsker vi at siden også skal kunne benyttes av foresatte, bedrifter og alle andre som måtte ønske det. Les mer her.

Tanken videre er at dette skal være ei levende side. Ei side som skal være i bevegelse. Det betyr at den jevnlig vil oppdateres, og her tar jeg mer enn gjerne imot innspill fra dere der ute. Det er dere som er de viktigste i denne prosessen. Klikk deg rundt og bli kjent på siden.
Noe du savner? Noe du syns vi skal ha med? Ideer til nye ting og/eller saker?
Ta gjerne kontakt på mail eller telefon med tilbakemeldinger eller innspill. 

Det vil jevnlig bli lagt ut artikler og nyheter som omhandler trafikk under Aktuelt og eksterne nyheter.
Setter stor pris på om du forteller andre om denne siden, Trafoen.no, slik at vi kan få mye besøk! 
Tusen takk for hjelpa!

Håper å se deg ofte inne på siden vår! :-)


Kirsten Stangenes
Leder Trafoen


Vi passerte 10 000 besøkende i Trafoen i 2013.
Klikk her


«Tilbake

Design: Dots | CMS by Makeweb 

Postadresse:
TRAFO
Boks 9085
4696 Kristiansand

Besøksadresse:
Skandinavisk Trafikksenter
Skibåsen 25
Sørlandsparken
4696 Kristiansand

Eier

Styringsgruppe

Samarbeidspartnere