10. klasse Trafikk Valgfag

Trafikk Valgfag på 10.trinn

Det er stadig flere av ungdomsskolene i regionen som ønsker å benytte seg av tilbudet vårt om besøk i Trafoen. Totalt har nå snart 800 10.klassinger vært på besøk. Har ikke deres skole vært her så bare ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer.

Denne uka hadde vi besøk av fem jenter fra 10.trinn på Torridal skole: Malin Finsådal Strand, Marita Nilsen, Silje Finsådal Strand, Malin Syvertsen Sakariassen og Sakunkan Thong-Ek. 

Vi har fått bruke noen av evalueringene som de gjorde etter besøket deres i Trafoen:

Hva synes du om filmene?

"Filmene var triste fordi de så så ekte ut. Det var som om vi var tilstede akkurat når det skjedde."   "Det var trist å tenke på at slik skjer ofte og at jeg er heldig som ikke er en av dem."

Hva gjorde mest inntrykk? Hvorfor? 

"Selve ulykken på filmen gav mest inntrykk. Tanken på at i det ene sekundet var alt fint og i det neste skjedde ulykka."   "Det siste rommet fordi der ser man alle som er forlatt av den døde og at det går ut over veldig mange som er glad i deg."

Hvilke tanker har du nå, etter besøket i Trafoen? 

" Hvor lite som skal til for at en ulykke skjer og hvor mye man kan gjøre for å minske sjansen." "Jeg er mer obs på ting og skal få andre også mer obs."


«Tilbake

Design: Dots | CMS by Makeweb 

Postadresse:
TRAFO
Boks 9085
4696 Kristiansand

Besøksadresse:
Skandinavisk Trafikksenter
Skibåsen 25
Sørlandsparken
4696 Kristiansand

Eier

Styringsgruppe

Samarbeidspartnere